Druk, druk, druk …   6 comments

Druk, druk, druk – zo voelt het opeens. Alles kan heel snel  veranderen. Soms zijn er maar een paar woorden of een paar seconden nodig om al je plannen, al is dat soms maar gewoon “niets doen” als sneeuw voor de zon te zien verdwijnen.

De uitnodiging om het volgend weekend samen met de familie aan zee door te brengen, is zo’n moment. Er wordt meteen enthousisast gereageerd. Maar dan komt het besef dat er nog slechts 48 uren resten voor dat vertrek, dat je geen enkele avond thuis bent,  je nog zoveel wil doen en dat je zowieso op vrijdagavond niet kan vertrekken want je had voor die avond al een tafeltje gereserveerd ter gelegenheid van de verjaardag van je man. En dat kan je toch onmogelijk laten voorbijgaan. Dan zit er niets anders op dan het vertek met een nachtje uit te stellen en de volgende ochtend, zelfs al is dat een zaterdag, wat vroeger op te staan, om dan alsnog te vertrekken. Ik kijk er in ieder geval naar uit.

Advertenties

Posted 1 maart 2012 by planet of tine in Dagboek

Tagged with , ,

6 responses to “Druk, druk, druk …

Subscribe to comments with RSS.

  1. Leuk dat je mijn blog bent gaan volgen 😉 I gratefully return the favour… maar ‘druk druk druk’ is aan deze kant behoorlijk van toepassing.

    Ik ga je lezen 🙂

  2. Klinkt gezellig. Alvast fijne verjaardag (en gefeliciteerd natuurlijk!) en veel plezier het weekend! Hopelijk heb je goed weer.

  3. Hopla, daar is het stokje!
    Hopelijk ontspant het je een beetje tijdens de drukke dagen. Veel plezier aan de zee!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: