Dakwerken   3 comments

De dakwerken zijn volledig volgens schema verlopen. Dag 1 werd op de achterkant nieuwe dakpannen gelegd en een veluxraampje gestoken. Op dag 2 werd de voorkant onder handen genomen en de schouw afgebroken. Ook de Weergoden waren ons gunstig gestemd. Daarna is men aan de binnenisolatie begonnen en werden de goten gelegd. Ik vreesde voor een volledige ravage op onze bovenverdieping, maar het valt ontzettend mee.  Zelfs de zolder werd netter achtergelaten dan hij oorspronkelijk was :-). Bovendien hebben ze nog snel ook een loszittende trede van het trapje in de tuin hersteld en mijn man geholpen met de wagen toen hij niet kon vertrekken. Echt prachtige werklui. Ik dacht dat die niet meer bestonden. Meestal hoor je in de media alleen maar gruwelverhalen over  bouwfirma’s. Nou, er bestaan ook nog wel serieuse  firmas, hoor. Ik ben vooral blij nu de stellingen en ladders weer weg zijn. Ons huis zag er wel heel uitnodigend uit. Die werkmannen, die kwamen zelfs gewoon binnen langs  het dakvenster.

 

Advertenties

Posted 2 juni 2012 by planet of tine in Dagboek

Tagged with , ,

3 responses to “Dakwerken

Subscribe to comments with RSS.

  1. Zou Spot de ongenode laddergasten niet gaan afschrikken, of is hij zo’ n te brave loebas die inbrekers de hand gaat likken?
    Een vroegere collega van mij had – zonder uitnodigende ladders tegen de gevel – inbrekers op bezoek en haar labrador had ze absoluut niks in de weg gelegd. Om de hond geen oneer aan te doen moet ik hier wel aan toevoegen dat de dame in kwestie toen zes tienerkinderen had en het bij haar thuis constant de zoete in-enuitval was…

  2. die (serieuze) werken zijn dus net op tijd afgewerkt
    Nu kan je wellicht de waterdichtheid van de werken controleren… 😉

    Groetjes, Tine!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: