Ratatouille   4 comments

2 weken geleden waren we in Annecy met vrienden. We deelden een tent en brachten onze tijd samen door. Uitstappen werden samen gedaan, boodschappen werden samen gedaan, eten werd samen gedaan. Eén van de gerechten die we daar op tafel getoverd hebben was ratatouille. Een paar groentesoorten, wat vlees en wat overschotjes bijeen en klaar was kees. Héérlijk was dat ! Verleden weekend hadden we bij ons afgesproken om wat foto’s uit te wisselen en samen een maaltijd te nuttigen. Om het vakantiegevoel er terug wat in te brengen werd het een BBQ. En zoals het bij ons de gewoonte is om nergens met lege handen te komen, hadden zij , behalve de klassieke fles wijn, ook nog een mand bij. Een mand vol met  lekkere zuiderse dingen ! Heel origineel en bovendien nog een lust voor het oog.

Ik vond ze echt goed bij mijn interieur passen en vond het echt zonde om de mand te moeten leegmake , maar ja binnen een paar dagen zou hij er waarschijnlijk toch niet meer hebben uitgezien en enkel nog een aantrekking voor vieze beestjes zijn. Dus werd hij deze avond leeggemaakt en hebben onze smaakpapillen ervan genoten.

Advertenties

Posted 5 juni 2012 by planet of tine in Dagboek, Lifestyle

Tagged with ,

4 responses to “Ratatouille

Subscribe to comments with RSS.

  1. Dat ziet er lekker uit, vooral dan nog dat ik gisteren op pijnlijke tandartsvisite was en ik al twee dagen teer op pudding en in soep gesopt brood. Ik zou er het PC-scherm bij aflikken (lol). Wat was het dessert? (bij de eerste en de tweede ratatouille)…

  2. ik ben gek op stoofschotels en éénpansgerechten,
    hier zou ik dus ook van smullen!

    Groetjes!

  3. Ziet er lekker uit!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: